Barbiedrogen - Preparatet som gör dig oemotståndlig!

Barbiedrog

Kollade igenom lite bloggar så såg jag en tjej som skrivit om den nya barbiedrogen! Jag tänkte för mig själv, "Vad fan är det!?!" så jag in på www.improveme.se för att läsa mer om barbiedrogen, och såhär skriver dom om den:

Aftonbladet skriver om medlet som gör dig smal, brun och kåt. Preparatet, som kallas för Barbiedrogen i England, innehåller melanotan som minskar matlusten och ökar sexlusten. Trots att drogen är olaglig att sprida används den flitigt av britterna, för ännu är det inte olagligt att bruka den.

Melanotan är ett syntetiskt hormon som stimulerar kroppens produktion av melanin, ämnet som ger hudens färg. Därför blir man brun när man intar preparatet. Det finns två olika typer av drogen, bägge fungerar på samma sätt, men den ena ökar även din sexuella drift.

Ännu känner man inte till konsekvenserna av att injicera medlet. Hormonet har utvecklats för behandla olika slag av exem och mycket torr hud, men det har inte licens för mänskligt bruk.

Mats Berg, docent och överläkare, berättar för Aftonbladet att han ser negativt på Barbiedrogens spridning.
– Man bör inte använda drogen innan den har undersökts ordentligt. Det är onödigt för vi har inte en aning om vad drogen faktiskt gör med våra hudceller, säger han till Aftonbladet.

Brittiska MHRA (Medicines and Healthcare productions Regulatory Agency) har gått ut till medierna och varnat dem för att göra reklam för drogen. David Carter arbetar på MHRA och säger till Sky News att det är löjligt att tro att preparatet är en genväg till en solbränna.
– Vi varnar folk och ber dem att inte använda denna drog. Biverkningarna kan vara extremt allvarliga. Om du använder drogen bör du sluta med en gång, berättar han för Sky News.

Kommentarer
Postat av: frida

Fan vad sjukt! Svårt att äta hälsosamt, röra på sig, sola solarium? och skaffa en partner man gillar att ha sex med...

2008-12-02 @ 15:04:51
URL: http://howkengerhe.blogg.se/
Postat av: Michelle

Men gud!

2008-12-02 @ 15:16:08
URL: http://oaklandstolemyheart.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hahah.. ballt.

2008-12-02 @ 15:34:45
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Sussi

jobbigt att allt ska fuskas till sig, vanlig motion, hälsosam kost och avra ute i solen har folket som blivit för slöa för!

2008-12-02 @ 16:22:14
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: Jenny Sellsve

Låter ju helt sjukt.:/

2008-12-02 @ 18:11:41
URL: http://sellsve.nu
Postat av: Matilda

Hur kan man ens VILJA testa något sådant? Urk.

2009-01-22 @ 16:00:17
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0