Roliga minnen - ont i pungen!

Pungkul

Läste just om en kille som fått ont i pungen och åkte till läkaren och fick någon tablett mot inflammation.. Haha då kom jag och tänka på en sak som hänt mig för sisådär 3 år sedan.

Jag och Emma sitter hemma hos henne i Boden och tittar på Sex and the city och njuter av delikata chips när jag plötsligt får en huggande smärta i pungen.. Haha, jag tänkte väl att det var något tillfälligt sådär.. Men icke picke! (Nej jag försökte inte vara rolig där.)

Det hela slutade att vid ca 23.00 på kvällen fick jag så jävla ont så jag ringde Emma för att fråga om hon kunde köra mig till akuten, men hon svarade inte den jäkeln - hon hade SOMNAT! Haha

Så det slutade med en sjuktaxi mot sjukhuset och taxichauffören frågade givetvis varför jag var påväg till sjukhuset, så jag förklarade smärtan och han säger... "Aj som fan då.. Du har inte doppat fel tjej?" haha då fick jag först och främst börja med... "Nej jag är bög och det är ingen könssjukdom, utan bara värker i pungen!"... Väl framme vid sjukhuset är det bara å dra ner byxorna (hade helst hällt i mig 1 liter sprit eller något innan) men hur som helst. Läkaren påstår att det kan röra sig om någon inflammation men han kunde inte veta om han inte fick ÖPPNA UPP OCH KIKA!

Jag svimmade nästan på fläcken, eller så kändes det i alla fall. Men han övertalade mig att lägga mig på operationsbordet eftersom han började snacka något om att "Skyll dig själv om den trillar av.." haha.. Dom pumpade mig full med morfin eftersom jag inte fick 100% sova, då jag ätit under dagen. Så jag var halv-vaken, det sista jag kommer ihåg var att jag sjöng "Himlen runt hörnet" på operationsbordet och att jag sa.. "Fyfan vad håller ni på med ,det gör ju jätteont! Jag känner när ni skär" (vilket jag egentligen inte gjorde.) Så dom pumpade i mer morfin och sen är allt svart!

Men det hela slutade med att det bara var en vanlig inflammation, uppsvullen körtel eller något som tröck mot nerverna i pungen haha... Så typiskt! Och nu fick jag då givetvis promenera i 3 veckor som att jag skitit på mig eftersom det gjorde så ont att gå normalt..

Haha, hoppas du fick dig en liten rolig läsning av min händelse iaf!

Kommentarer
Postat av: DeafeeM - Humorblogg

Hahahahahahahaahha

2008-12-22 @ 19:00:50
URL: http://deafeem.blogg.se/
Postat av: becka

Hahaha. Tack. Det var en liten förgyllande skrattattack så här på kvällskvisten!:)

2008-12-22 @ 20:46:55
URL: http://awhitesnowangel.blogg.se/
Postat av: becka

Hahaha. Tack. Det var en liten förgyllande skrattattack så här på kvällskvisten!:)

2008-12-22 @ 20:49:21
URL: http://awhitesnowangel.blogg.se/
Postat av: Sandra

HAHAHAHA bästa läsningen ever till kvällskaffet.

2008-12-22 @ 21:04:17
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Linda

hahahaha men söto, det där har du helt glömt att berätta för mig... Mer roliga storys gullet :D

2008-12-22 @ 23:18:24
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Sussi's foto och designblogg

hahaha :)



Ska också på stan imorgon. Känner mig inte alls peppad. Men har som lovat syrran :(

2008-12-23 @ 01:39:45
URL: http://sofuckt.blogg.se/
Postat av: Veronica

Aw hahaha gud va gulligt xD o du gör vår läsning rolig. TACK

2009-01-10 @ 16:29:22
URL: http://veronicaalexandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0