Veckans hårfärgstips!

Okej, har märkt att det är många som går från att vara blondin till brunett såhär under det mörka halvåret, nämligen vintern!
Då har jag ett perfekt tips till er som färgar era hår hemma!

Man ser många s.k "Brunetter" vars hår skiftar i både grön och blaskig färg! Knepet att bli brunett efter att ha varit blondin är att stoppa i en knallröd toning i håret innan man färgar håret brunt!

Den bästa sorts toning ni kan köpa är en röd skumtoning hos din närmsta frisörsalong! Så testa detta innan du trycker in en brun färg i ditt blonda hår!:)

Rekommenderar märket Goldwell:

Skumtoning - Goldwell

Kommentarer
Postat av: Emelie

haha nej märkte jag! Förresten så verkar du vara en kille med lite koll, iaf mer än min bror. Så tänkte kolla om du vet var man kan köpa snygga chinos? Helt enkla svarta! verkar som att hela stockholms utbud slutat med de? Kanske bara är jag som är dunderdålig på att leta haha

2008-12-05 @ 17:45:41
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Eriika

Tack så mycket själv xD Inte ofta man lyckas få det ;) hehe

2008-12-05 @ 17:53:04
URL: http://erikaaberg.blogg.se/
Postat av: Linda

Jo jag vet, fast jag är ju tvärtom. Im going back to blonde just nu, fast sakta men säkert. Slingar mig 1-2ggr i månaden och försöker få till det så blont som möjligt allt eftersom. Vill inte gå runt och vara kycklinggul eller blondera sönder håret direkt :)

2008-12-05 @ 18:44:47
URL: http://liiindans.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag har en tävling som avgörs imorgon kompis, så om du vill vara med är det så enkelt som att skriva en kommentar i det inlägget! :)

2008-12-05 @ 20:36:21
URL: http://oaklandstolemyheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0