Underbart, tack för hjälpen!

Det känns underbart att ha flyttat in.
Väldigt tomt än så länge i vardagsrummet men imorgon kommer det mer saker.
Sandra och Moa har skruvat ihjäl sig nästan för att montera ihop mina stolar+köksbord, vad skulle jag göra utan två riktigt händiga kvinnor? Tack så mycket för hjälpen!

Mamma och hennes gubbe var också förbi och gav mig en perkulator i inflyttningspresent. Så nu kan jag koka underbart gott kaffe imorgon bitti när jag vaknar.

Har till och med invigt kvällen med ett skumbad. Just nu älskar jag livet, bjuder på lite bilder!

Badkar
Invigde badkaret ikväll!

Duschdraperi
Älskar detta duschdraperi!

Köksbord och laptop
Från och med nu bloggar jag här! :)

Biltur
Åkte bil med Moa HELA dagen för att flytta/köpa saker!

Nu är jag inflyttad!

Nu är jag inflyttad men har massor att göra, med det vill jag också berätta att Sandra och Moa är i full gång med att skruva ihop köksbordet och stolarna jag köpt - de är snälla som hjälper mig. :)

Ska ta lite bilder och lägga upp ikväll!

Vad har ni för er?

Världens bästa dag!

Lulebo


Kunde inte sova längre, hela kroppen pirrade och min hjärna signalerade "Du ska flytta, du ska flytta du ska flytta" upprepande gånger, ja minst sagt tusen gånger.

Studsade upp ur sängen för att ta mig en kopp kaffe med Mikaela och prata lite om vad som händer idag.
Moa kommer köra till "Lulebo" så jag kan hämta ut nycklarna till lägenheten och sen blir det att hämta köksbordet och stolarna på JYSK, för att sedan handla på Willy's.

Senare på eftermiddagen har jag bokat ett släp från 15.30 så vi kan hämta dubbelsängen - allting kommer bli stressigt men samtidigt roligt!

Spotelife - jag har sett designen dom skapat åt mig och den är så grymt snygg! Ni förstår inte, ni kommer bli chockade när min blogg flyttas, vilket den nog gör nu i veckan! Passande va? Jag flyttar samtidigt som min blogg också gör det. Jag och bloggen har blivit bundisar, soulmates, vi flyttar tillsammans!


Jag har över 200 olästa blogginlägg på Bloglovin' för att jag varit upptagen men inatt ska jag läsa igenom ALLT och svara på era kommentarer lika så!

Sea Of Love

SOL


Det blir film ikväll för våran del och ingen mindre än "Sea Of Love" med Al Pacino.
En erotisk thriller är det tydligen, men den verkar spännande - som sagt ser jag inte på film allt för ofta men det är väldigt kul när man väl gör det. Speciellt tillsammans med nära och kära såhär!


Jag känner en känsla av pirr, jag vet att ni är nyfikna... :)

Flytten imorgon.

T


Hej allihopa!

Imorgon flyttar jag till lägenheten och får ett ordentligt bredband så nu blir det mycket bloggande i veckan plus bilder från lägenheten.

Är glad att det äntligen är dags, har väntat en månad nu och planerat massor med roligt att inreda. Bland annat bambu-draperier mellan vardagsrummet och köket och sedan blir det en jättefin bambumatta i köket. Gardinerna är också grymt fina - i indiskt stuk såklart!

Nu ska jag promenera till affären så Mikaela får köpa sig nå' cigg!

Ps... Finns en människa som gör mig väldigt glad nu :)

RSS 2.0