Pinsamheter :)

Igår var riktigt trevligt, vi satt hemma hos Moa och kikade på Idol då hon plötsligt fick ett SMS av grannen att dom satt på andra sidan och drack lite, så vi begav oss av dit då såklart.. Inte kan man ju tacka nej till trevlig grannfest! Haha

Som vanligt skämmer man ju ut sig haha... Sitter en kille och en tjej vid bordet och så såg jag ju att han var förlovad, men så hade jag fått för mig att han var tillsammans med en annan tjej som var i grannlägenheten bredvid... Så ser jag hur dom börjar pussa varandra så jag skickar ett SMS till Moa och säger:

"Varför håller han på med en tjej när han är förlovad?"

Så säger Moa högt, "Men TOBBE! Haha, det är ju DOM som är förlovade pucko!"..

Haha tror ni jag skämdes? =P Men pinsamheter är ju inget ovanligt när det gäller mig haha.

Idag ska jag fixa Elinas hår innan hon ska till hotellet med Lars, sen ska jag och Moa hämta upp Sandra för att sedan bege sig mot Ersnäs igen... Ska klippa Sandra's undercut så den blir fin till ikväll och sen ska Sandra klippa, bleka och tona Moa's hår så det blir riktigt vitt och fint! :)

Inflyttningsfest står på schemat ikväll, gud... Efter ikväll ska jag nog ta det lugnt 2 helger, tror det kan behövas annars kommer man ju bli alkis på riktigt haha!

Föressten älskar jag mitt nya schampoo som ni ser på bild nedan! Kostar 189:- hos frisören och är riktigt bra för brunetter! Namn på detta schampoo är "Brunette Goddess" av märket Bed Head.

schampoo


Kommentarer
Postat av: GAY LIFE IN STYLE

haha va gullig du är. :P

2008-11-29 @ 10:45:04
URL: http://pinkpoo.blogg.se/
Postat av: Pinsamhetsbloggen

Hej du. Hittade din blogg och insåg att du blir perfekt! Mejla in din pinsamhet till [email protected], så hamnar det snarast möjligt här: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se, kika gärna in, enjoy!!

2008-11-29 @ 10:50:18
URL: http://pinsamhetsbloggen.blogg.se/
Postat av: GAY LIFE IN STYLE

du är gullig. :P

2008-11-29 @ 10:51:27
URL: http://pinkpoo.blogg.se/
Postat av: Tessan

Kikar in och säger tjena, ha en bra lördag!

Hoppas inflyttningsfesten blir kul!

/Tessan

2008-11-29 @ 11:06:52
URL: http://lifeoftessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0